Intresseanmälan djurhållare med grisar

 

 

Fyll i formuläret nedan. OBS! Gäller enbart grisgårdar. Detta är endast en intresseanmälan. Inom ett par veckor kommer du att få inloggningsuppgifter skickade till dig via mejl. När du fått dessa loggar du in i webbsystemet för "Smittsäkrad besättning gris" genom att klicka på "login" ovan för att komma vidare i anslutningsprocessen. 

 

Om du vill veta mer om Smittsäkrad besättning nöt  kan du kontakta en av de veterinärer som arbetar med programmet.  Här hittar du alla behöriga veterinärer inom programmet Smittsäkrad besättning.

Du kan också kontakta Sofie Andersson, veterinär, Växa Sverige, 010–471 06 12, eller   administratör Linnéa Christenson tele 010-471 07 11. Det går också bra att e-posta på:  smittsakradbesattning@vxa.se

Namn *

     

PPN/SE-nr *

Om du har flera PPN- välj ett av dem. Övriga kan du lägga till senare.

     

Adress *

     

E-post *

     

Mobilnummer *

     

Telefonnummer 2

     

Hälsokontrollorganisation *

     

Val av veterinär- förstahandsval *

Här kan du önska vilken veterinär du vill ska fungera som kontroll- och rådgivningsveterinär i programmet. Välj en veterinär som är verksam i ditt län. Ditt första önskemål om veterinär och organisation kommer i möjligaste mån att tillgodoses. I vissa fall, t.ex. för att besök ska hinna göras i tid, kan annan behörig veterinär utses. Enbart de veterinärer som har angett att de kommer att arbeta i programmet är valbara. Om "din" veterinär ej finns med i listan, kontakta i första hand den veterinären.

     

Val av veterinär-alternativ två *

     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår