Välkommen på smittskyddskurs!

Under början av 2021 kommer vi än en gång erbjuda digitala kurser inom Smittsäkrad Besättning Gris. Kurserna vänder sig till djurhållare/personal i grisbesättningar som är anslutna eller vill ansluta sig till SSB. Då genomgången kurs är ett krav för Spets-besättningar är kursplatser reserverade för dessa, men övriga intresserade är också varmt välkomna. Passa på att lära dig och din personal mer om smittskydd!

På grund av rådande situation med covid-19 så är inga fysiska träffar inbokade under våren 2021. Kursdatum för årets första digitala kurs  är 17 feb och 3 mars. Årets andra kurs äger rum 10 mars och 17 mars. Observera att den digitala kursen är uppdelad i två kursdagar. Du behöver vara med på båda för att få ditt kursintyg.

Anmälan och mer information finns via länken till Gård & Djurhälsans webbsida här.

Innehåll: Föreläsningar om tillämpat smittskydd, exempel ur verkligheten och aktuella smittsamma sjukdomar med avstamp i smittskyddsprogrammet. 

När är det extra viktigt att tänka på smittskyddet? 

Var ska jag lägga krutet i mitt förebyggande arbete? 

Hur ser smarta hygienrutiner ut? 

Varför ska jag sprita händerna nuförtiden?

 

Varmt Välkomna!

Frida Matti och Johanna Fjelkner, Grishälsoveterinärer

Länk till anmälan 

Förfrågningar: Lena Hjorth 046-32 58 80 eller lena.hjorth@gardochdjurhalsan.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår